Slottipelit ammuntateemalla

Ammuntapeleistä käydään paljon keskustelua näkökulmasta, jossa pohditaan, mitä ne aiheuttavat pelaajassaan. Vastaukset eivät ole yksioikoisia eikä niitä voi soveltaa kaikkiin.

Sen takia aina ensiksi kannattaakin kysyä, ovatko ammuntapelit hyväksi sinulle. Vastauksestasi riippuen voit löytää tietoa tukemaan kumpaakin leiriä, jotka muodostuvat ammuntapelien vihaajista ja rakastajista.

Monelle ammuntapelit eivät edes välttämättä tunnu väkivaltaisilta, vaan pelkästään viihdyttävältä tavalta viettää aikaa. Toinen ihminen saattaa harrastaa samaa rentoutumista pelaamalla lautapelejä. Kummatkin heistä voivat kuitenkin löytää molemmille sopivan keskitien ja katsoa, minkälaisia slottipelejä kasinot tarjoavat ampumateemalla. Niissä voi nauttia vauhdikkaasta viihteestä, mukavista voitoista ja adrenaliinista!

Wild Shootout

Wild Shootout on ammuntateemainen kolikkopeli, joka yhdistää erinomaisesti eri tyylejä tämän genren parista. Perinteisesti asetellut kelat jaksavat yleensä pitää monen pelaajan mielenkiintoa vain tiettyyn pisteeseen saakka.

Wild Shootout onkin keksinyt erinomaisen pohjan, jossa kuusi kelaa ovat toinen toistaan suurempia. Tämä virkistävä muutos mahdollistaa todella mielenkiintoisen voittolinjojen pohjan. Tämä WMS:n hieno keksintö yhdistettynä Villin lännen teemaan jaksaa ehdottomasti viihdyttää montaa pelaajaa, joilla on onnetar puolellaan.

Pistoleras

Pelin teema pyörii kolmen Villin lännen maailmaan sijoittuvan pistoolia kantavan neidin ympärille. Pelissä on viisi kelaa, jotka tarjoavat 25 eri voittolinjaa. Peli tarjoaa kerralla jopa 25 ilmaiskierrosta, joiden voitot tulevat pelaajalle kolminkertaisena.

Pelistä löytyy myös kaksi muuta bonusominaisuutta, joiden aikana pelaaja voi haastaa kolme hahmoa tai etsiä piilotettuja wild-merkkejä. Molemmat bonuspelit antavat pelaajalle miellyttäviä voittoja. Tätä Microgamingin luomaa peliä voi pelata minimissään 25 sentin panoksilla, kun taas suurin panosmahdollisuus on 250 euroa. Tämän johdosta se tarjoaakin Villin lännen tyyliin rikkauksia tai ryysyjä pelaajalleen.

Pelin grafiikat pyörivät Villin lännen teeman ympärillä kokonaisuutenaan, ja kirkkaat värit tuovat peliin lisää eloa. Pelin eduksi on myös laskettava sen musiikki, joka tuo pelaajalle mieleen vanhat amerikkalaiset elokuvat.

Pelin ilmaiskierrokset toimivat siten, että kolmella scatter-merkillä pelaaja saa 15 ilmaiskierrosta. Neljällä on oikeutettu 20 pyöräytykseen, kun taas viidellä symbolilla pelaaja saa maksimimäärän ilmaiskierroksia eli 25 kappaletta. Tämän lisäksi pelaaja saa pussiinsa kaikki voitot näiltä ilmaiskierroksilta kolminkertaisena. Kun oikeat merkit osuvat kohdilleen, voi pelaaja tienata huimia summia rahaa.

Pistolerasin bonuspelit toimivat myös sulavasti ja mahdollistavat pelaajalle mukavia lisävoittoja, jos jättipotti menee ohi.

Vaikka tämä kolikkopelin onkin visuaalisesti hyvä, vaatii peli silti paljon seuraamista pelaajalta kierrosten aikana. Positiivisina puolina on lisäksi ehdottomasti mainittava, että sen teeman jatkumo toimii ja ilmaiskierrosominaisuus on mahtava.

Deer Hunting 2016

Peli on erikoinen uutuus kolikkopelimarkkinoilla, sillä se yhdistää pelillisiä haasteita slottipelien maailmaan. Metsästäjän sielulle tämä on erinomainen yhdistelmä metsästämisen ja uhkapelaamisen luomaa adrenaliinia. Pelin tarjoamat minipelit ovat ehdottomasti sen vahvin puoli. On huomioitava, että se on kehittynyt huomattavasti sen ensimmäistä vuoden 2014 versioista.